Pravila in pogoji članstva

  1. Članstvo: Z oddajo vloge za članstvo se strinjate, da postanete član Chapter Zero Slovenia. Članstvo mora odobriti Chapter Zero Slovenia in začne veljati z dnem potrditve vaše vloge. Članstvo je brezplačno in je namenjeno članom nadzornih svetov, uprav in upravnih odborov gospodarskih družb praviloma s sedežem v Sloveniji, ne glede na velikost in pravnoorganizacijsko obliko družbe. Če ne izpolnjujete pogojev za članstvo v Chapter Zero Slovenia, lahko brezplačno pridobite status podpornika pobude. Upoštevajte, da lahko postopek pregleda vaše prošnje za članstvo traja do 12 delovnih dni od datuma oddaje vaše vloge.
  2. Prenehanje članstva: Chapter Zero Slovenia si pridržuje pravico, da kadar koli prekine ali razveljavi vaše članstvo ali status podpornika brez navedbe razloga. To med drugim vključuje kršitve teh pogojev ali kakršno koli nezakonito ali neetično ravnanje.
  3. Komunikacija: Kot član ali podpornik se strinjate, da boste prejemali informacije s strani Chapter Zero Slovenia, vključno z novicami, obvestili in vabili na dogodke, po elektronski pošti, ki ste jo navedli v prijavnem obrazcu. Od prejemanja teh sporočil se lahko kadar koli odjavite tako, da nam pišete na info@chapterzeroslovenia.si.
  4. Natančnost informacij: Potrjujete, da so vsi podatki, navedeni v prijavnem obrazcu, točni, popolni in ažurni. Strinjate se, da boste Chapter Zero Slovenia nemudoma obvestili o kakršnih koli spremembah svojih kontaktnih ali osebnih podatkov, tako da nam pišete na info@chapterzeroslovenia.si.
  5. Avtorske pravice: Vsa vsebina, ki jo ponuja Chapter Zero Slovenia, vključno z besedilom, grafiko, logotipi, slikami in programsko opremo, je last Chapter Zero Slovenia/Britansko-slovenske gospodarske zbornice in je zaščitena z veljavnimi zakoni o avtorskih pravicah. Strinjate se, da brez predhodnega pisnega soglasja ne boste reproducirali, distribuirali ali razširjali nobene vsebine, ki jo zagotovi Chapter Zero Slovenia. Vsaka nepooblaščena uporaba vsebin Chapter Zero Slovenia lahko povzroči pravne posledice.
  6. Odgovornost: Chapter Zero Slovenia ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki izhaja iz vašega članstva, med drugim za kakršno koli neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo.

Z oddajo vloge za članstvo se strinjate s temi pogoji in določili ter se strinjate, da vas bodo zavezovali.

 

Nazadnje posodobljeno 4. septembra 2023.